bugün

entry'ler (149)

metaverse palavrasının uydurukluğu

bir insan bu ölümlü dünyada özgür değilse ve özgürlüğü yerine esareti saçma sapan uyduruk 3d görüntülerle hemde yani gerçeğin uyduruk kopyasında esaret bir tuhaf hali hayat diye kabul ediyorsa ona insan denemez. birileri ben insanlığımı bırakıp köle eşya olmak istiyorum diyorsa orasına burasına google moogle her şeyi sokabilir tabii ne diyelim.

metaverse palavrasının uydurukluğu

lan oğlum burada olup ta orada bir daha olmaya ne gerenk var. bir şey attılar diye hemen ne çabuk bünyeye alıyorsunuz. maşallah alış kuvveti ve iştahı çok yüksek.

metaverse palavrasının uydurukluğu

birileri de bilmiş bilmiş sanki toptan kumaş sitesi kurmuş da oradan konuşuyor gibi anlatıyor. burada zaten bunları yapıyorken orada olmaya ne gerek var. ne olta atsalar maşallah sazan gibi atlıyorsunuz.

metaverse palavrasının uydurukluğu

yapay bir görüntüye bakıp zavallıca buna bir kıymet vermek nasıl bir sefilliktir. insanlık bunca yıl sonra bula bula bu saçmalığı mı kakalayacak 3d hede hödelerle hayat mı geçecek. güya teknolojiyle kalkınıp dünya uçacaktı. tam tersi tüm kaynaklar tüketilip dünyanın içine sıçıldı. ne bulunduysa geçen yüzyılda bulundu. bu saçmalığı kim ne için kabul edecek. bilen anlayan varsa anlatsın.

metaverse dandiklik alemi

böyle bir uydurukluğu bi haltmış gibi millete pazarlamaya çalışmıyorlar mı. kim siker metaversi.

metaverse dandiklik alemi

ne biliyor bir halt olduğu yok saçma sapan görüntülere abuk inek gibi bakıp ne olacak.
insanları haksız ve kötü bir dünyayı unutturmak için iyice ahmak sığır edecekler bakıyorum bazıları çok hevesli bu durumlara.

metaverse dandiklik alemi

görüntüler çok uyduruk ve ahmakça. buraya inek gibi bakıp ne olacak saçmalığın daniskası.

savaş girmeden batan ülke

resmen tinercinin kendini jiletlemesi gibi büyük yanlışlar ve tercihlerin ısrarı sonucu ülkenin başına gelen durum.

üni mezunları toplumda hoşnutsuzluk yaratıyor

çaldı çırptık sıçtık sıvadık neden milleti uyandırıyorsunuz ki demeye getiriyor.

kürdistan üniversitesi bölümleri

apaçi kültürü ve edebiyatı midyoloji anabilim dalı.

kürdistan üniversitesi bölümleri

mahmut tuncer are u ready araştırma merkezi.

el hareketi vs israil dölü

israil dölüyle bitse iyi devamı nasıl onu da hatırlamak lazım.

emin çapa nın biraz garip konuşması

ne demek istiyorsun bilader.

hırsız denilince akla gelen ilk isim

avarel daltonu inşaannah çubuklu formayla da göreceğiz.

islam olmasaydı ak parti olmazdı

iyi de bunun ne önemi var.

hırsız denilince akla gelen ilk isim

yoksa sakın bu avarel dalton olmasın o mu acaba.

akp lileri çıldırtacak bir şey bırak

onları zaten çıldırtmata gerek yok akıl izan uçmuş hiç gerenk yok. uhuhuhuuy yol yabdu. talan yapbdu, kol saati kaptu uhhuuuyuyyy. dış güçleer yat kalk clio.

türkiyede süt ürünlerinin proteini çalınmış halde

gidin bakın marketlere özellikle yoğurt diye satılan şeylere bakın içinde neredeyse protein yok. gidin ürünleri inceleyin çoğunda protein değerlerinin çok eksik olduğunu ama fiyatlarının pahalı olduğunu göreceksiniz. gidin bir düzgün avrupa ülkesine amerikada orada inceleyin oranları görün. ülkende her şey hukuksuz kontrolsuz tepeden birilerini kafaladınmı bu millete her türlü ürünü satarsın. işte ülken böyle olduğu için kimse ciddiye almıyor düzgün ağır yatırım gelmiyor. kimse güvenip ciddiye almıyor.

rakipleri ile tvye çıkamayan ezik politikacı

kendi rakiplerinin karşısına çıkamayacak kadar sefil karaktersiz zübük sahtekarlar. halk da bunları bir şey sanıyor. papağanlık ve büyük ezbere hamasi lafları bir şey sanan cahiller ordusuna kofti kahramanlar. lan az biraz karakter olsa cesaret olsa çıkar tvye yıllardır öcü gibi devamlı korkup kaçıp uzaktan havaya bağırmak tarzanlık başka da bir halt yok.

kumpas komplo dış güçler ezikliğiyle geçen yıllar

halka bunları gece gündüz konuşmaktan başka ne yaptılar. açıyorsun riya kanallarını sabah akşam düşük zekalı ahmak geri kalmış köy kahvesinde bile böyle konuşsan bir zaman sonra birilerini küfür edeceği aptal şeyleri sakız etmişler ağızlarını yatıyoruz kalkıyoruz komplo dış güşler kumpas bu arada gece gündüz para sayma makineleri off shore hesaplar yalan haraçları geçilmeyen köprülere döviz ballı ödemeler. aptallara tvlerde ahmak tiyatroları.